stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 05.07.2015 16:57:13

Pavlin in Gajser v Kazahstanu

Dvoboj kazahstanskega prvenstva med Astano in Kaisarjem si je včeraj s tribun ogledal tudi »vohunski« dvojec vijoličastih, na dobrih 4000 kilometrov dolgo pot sta se odpravila Saša Gajser in Miran Pavlin, ki se s pomembnimi informacijami jutri vračata v domovino.

V tekmi 19. prvenstvenega kroga je tekmec Maribora v kvalifikacijah za ligo prvakov z 2:0 premagal moštvo Kaisarja. Rozibakijev in Nuserbajev sta zadela tekmečevo mrežo vsak v enem polčasu.

Varovanci nekdanjega bolgarskega selektorja Stanimir Stoilov z 10 zmagami, šestimi remiji in tremi porazi na lestvici zasedajo tretje mesto, dve točki zaostajajo za vodilnim Aktobejem.


Vrhunski stadion Astana Arena je na včerajšnji tekmi bolj ali manj sameval, na tribunah se je namreč zbralo le 3000 gledalcev, kar je približno 10 odstotkov kapacitete objekta.

Junak svetovnega prvenstva U–20 Srb Nemanja Maksimović, ki se je pred odhodom v Kazahstan kalil v Domžalah, je v igro vstopil v 74. minuti.

"V kvalifikacijah za ligo Europa je kazahstanski predstavnik Kairat slavil na Marakani, na drugi strani je Aktobe doma klonil pred Estonci. To je le še en dokaz več, kako je nogomet nepredvidljiv. Naša naloga je, da igralcem prenesemo vse mogoče in dostopne podatke o tekmecih. Klub in strokovno vodstvo bosta naredila vse, potem je vse odvisno od njih. Glede na to, kaj vse so dali klubu v zadnjih letih, bodo pripravljeni na nove uspešne predstave," je prepričan Zlatko Zahović. Prav tako kot o napredovanju: "Presenečenja ne bomo dovolili."

Članki iz rubrike