bencin Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

jz
jz
0 09.07.2015 13:28:58

2000 esemesov in 1200 žaljivih sporočil

Reuters
Raheem Sterling hoče oditi iz Liverpoola zaradi trenerja Brendana Rodgersa in ne zaradi denarja.

Vsaj tako pišejo otoški mediji in dodajajo, da bi Raheem ostal pri Redsih, če bi bil na čelu ekipe drug trener.

Sterlinga želi v svoje vrste zvabiti Manchester City, na Jamajki rojeni nogometaš, katerega naj bi Liverpoolovi navijači žalili tako doma kot preko telefona, pa je dejal, da je že brcnil zadnjo žogo za klub, kjer je ali bo trener Rodgers. Sterling je govoril, da čuti, da ga je Rodgers izdal.

Sterling zatrjuje, da je edini razlog zakaj želi zapusiti Liverpool trener Brendan Rodgers.

20-letni vezist je manjkal na sredinem treningu, potem ko je klical v klub, da je zbolel, ni ga bilo pa niti na četrtkovem treningu. Raheem je dejal tudi, da ne bo šel s klubom na predsezonsko turnejo in vztraja, da ne bo več igral pod Brendanovo taktirko.

V Mirrorju so pisali o odzivih jeznih navijčev, včeraj zjutraj pa se je Sterling zbudil in je imel na telefonu več kot 2000 žaljivih esemesov, poleg tega pa še več kot 1200 žaljivih sporočil preko aplikacije WhatsApp. Seveda se je to ugodilo, ko je nekdo na spletu objavil Sterlingovo telefonsko številko. Raheem je tem letu trikrat zamenjal telefonsko številko, toda vsakič je prišla v javnost in Jamajčan zdaj meni, da je za to odgovoren nekdo od zaposlenih v klubu.

Pri Liverpoolu so do zdaj dobili dve ponudbi Cityja za Sterlinga, vendar nobena naj ne bi bila dovolj visoka, da bi zadovoljila odgovorne v klubu.

Po besedah trenerja Rodgersa naj bi se sestala s Sterlingom in Rodgers naj bi mu zagotovil, da lahko ostane v klubu, če je težava finančne narave, ker naj bi lastniki to rešili. Toda angleški reprezentant trdi, da je Rodgers večkrat prelomil obljubo, ki mu jo je dal, predvsem glede njunih zaupnih pogovorov. Prepričan je tudi, da je klub dal v javnost novico, da noče z moštvom na turnejo, kar pa je trener zanikal.

V preteklosti je Rodgers rad poudarjal, da imata s Sterlingom dober odnos in da drug drugemu zaupata. Po drugi strani pa je Raheem govoril, da se je trener na treningih vedno "slinil" k njemu, da bi ju fotografi ujeli skupaj.

Sterling je govoril še, da je bilo zaupanje prelomljeno najmanj v treh primerih, ko naj bi zaupni pogovori med njim in Rodgersom prišli v javnost - tudi o kočljivi podatki iz pogodbe. Razočaran je tudi nad tem, kako zdaj z njim ravnajo navijači Liverpoola in se mu vse skupaj zdi klasična PR akcija proti njemu.

Man City je že ponudil dvakrat ponudil odškodnino za prestop Sterlinga, tretja pa naj ne bi prišla tako hitro. Bodo pa v Cityju skoraj zagotovo ponudili novo odškodnino, vendar še zdaleč ne toliko kot bi želeli pri Liverpoolu - 50 milijonov funtov (skoraj 70 milijonov evrov).

Članki iz rubrike