palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

liz
liz
0 14.07.2015 09:40:38

Po Sterlingu De Bruyne?

Angleški podprvak Manchester City naj bi danes tudi uradno postal močnejši za Raheema Sterlinga, za katerega bo Liverpoolu odštel okoli 70 milijonov evrov.

Sterlinga od podpisa pogodbe loči samo še zdravniški pregled, v četrtek naj bi že odpotoval v Avstralijo, kjer se bo pridružil svoji novi ekipi. Po tem "ulovu" pa se nameravajo sinjemodri še enkrat oglasiti pri Wolfsburgu. Še vedno namreč niso upustili ideje, da bi v svoje vrste pripeljali Kevina De Bruyna, čeprav naj bi nemški podprvak enkrat že zavrnil Cityjevo ponudbo.


Za 24-letnim belgijskim reprezentantom je odlična sezona, v kateri je za volkove na skupno 51 tekmah dosegel 16 golov in jih oplemenitil z 28 podajami. Naslednja Cityjeva ponudba za igralca sredine igrišča naj bi bila težka 50 milijonov evrov, čeprav jih ni malo, ki menijo, da bodo morali zanj odšteti skoraj toliko kot za Sterlinga. Dejstvo pa je, da se za Belgijca zanimata tudi PSG in Bayern.

"Kevina bi vsi radi videli v svojih vrstah, ampak bomo počakali, da se vrne z dopusta, nato pa bomo sprejeli odločitev, ki bo najboljša za njegovo kariero," je dejal fantov zastopnik Patrick De Koster.

Članki iz rubrike