zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 14.07.2015 18:59:22

Van Persie: Zdaj sem del družine Fenerbahčeja

Turški nogometni velikan Fenerbahče je pred 10.000 navijači na stadionu Sukru Saracoglu predstavil novega člana, nizozemskega napadalca Robina van Persieja. Zdaj že nekdanji član Manchester Uniteda je po poročanju turških medijev podpisal triletno pogodbo, Turki so Angležem odšteli 4,7 milijona evrov.

"Zdaj sem del družine Fenerbahčeja. Vesel sem, da vidim tako veliko izjemnih navijačev. Obljubim, da bom dal vse od sebe, da Fenerbahče osvoji čim več lovorik in vas osrečim," je navijačem dejal nizozemski reprezentant, ki je od avgusta 2012 za United v 105 tekmah dal 58 golov, pred tem pa je osem let blestel pri Arsenalu.

Navijači Fenerbahčeja so van Persieja bučno sprejeli že v nedeljo na letališču. Turški velikan je pred tem od Uniteda za šest milijonov odkupil tudi Portugalca Nanija, junija se je v Istanbul preselil še danski branilec Simon Kjaer iz Lilla. Turški mediji poročajo, da nakupov Fenerbahčeja še ni konec, saj je športni direktor Italijan Giuliano Terraneo obljubil, da bo klub spremenil v evropsko nogometno silo.

Galerija

Članki iz rubrike