franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 15.07.2015 09:20:49

Ostal brez mesta v ekipi in odšel v pokoj

vszi
Nekdanji argentinski reprezentant (52 nastopov, osem golov) Pablo Aimar je bil od januarja letos član argentinskega velikana Riverja.

Konec maja se je vrnil na nogometne zelenice, pred tem je nazadnje igral aprila lani. Imel je namreč veliko težav s poškodbami, med drugim so mu dvakrat operirali peto. Včeraj pa se je odločil, da bo končal kariero.


Razlog za to je, da mu je trener Marcelo Gallardo dejal, da v polfinalu pokala Libertadores ne računa nanj. "Povedali so mi, da ne bom na seznamu nogometašev za pokal Libertadores, kar razumem. Ne želim zasesti mesta, ki je namenjeno komu drugemu, zato sem se odločil za konec profesionalne kariere," je dejal Aimar. Njegov River pa je prvo polfinalno tekmo pokala Libertadores s paragvajskim Guaranijem dobil z 2:0.

Petintridesetletni Aimar je tako kariero končal v klubu, v katerega je prvič prišel, ko mu je bilo vsega 14 let. Nato ga je pot vodila v Valencio, Zaragozo, Benfico in malezijski Johor Darul. V karieri je osvojil tri naslove argentinskega prvaka, dvakrat je bil španski ter enkrat portugalski in malezijski prvak. Veselil se je še zmage v ligi Europa, evropskem superpokalu. pokalu Libertadores in štirikrat v portugalskem ligaškem pokalu.

Članki iz rubrike