sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

bk
bk
0 19.07.2015 18:17:17

Casillasov agent: Perez ne mara temnopoltih igralcev

Reuters
Agent Ikerja Casillasa Santos Marquez je brez dlake na jeziku za As spregovoril o predsedniku madridskega Reala.

Marquez je predsednika kluba Florentina Pereza obtožil, da je diskriminatoren do temnopoltih nogometašev in trdi, da je klub Clauda Makeleleja in Samuela Eto'oja prodal zgolj zaradi barve njune kože.

Marquez, katerega najbolj znana stranka je Iker Casillas, je zastopal tudi zgoraj omenjena nogometaša in zdaj javno povedal, da sta se s Perezom zaradi njiju pošteno sprla.

"Skregala sva se zaradi Makeleleja in to zaradi manjkanja spoštovanja. Florentino ne mara temnopoltih igralcev. Ni rasist, ampak resnično jih ne mara," je izjavil Santos Marquez in nadaljeval: "Sprla sva se tudi zaradi Eto'oja. Samuel je bil v toliki meri galaktik, kot je bil Figo in moral je odditi zaradi barve svoje polti."

Marquez je Pereza obtožil tudi favoriziranja določenih igralcev in izvajanja pritiska na trenerje, da so jih pošiljali v igro. Predvsem gre v tem primeru za Garetha Bala in Karima Benzemaja.

ronaldo perez

"Moštvo točno ve, kdo so Perezovi favoriti in to ve tudi trener," je dodal agent: "Edini spor, ki ga je imel z nekdanjim trenerjem Carlom Ancelottijem, je bil glede Bala. Misli, da je Bale najboljši nogometaš na svetu. Za tistega, ki je osvojil zlato žogo, pa ne zna poskrbeti. Bale bo igral, kakorkoli se mu bo zahotelo. Tu je potem še Benzema. Znebil se je Gonzala Higuaina, Angela Di Marie, Vicenta Del Bosqueja, … Nihče od njih ni bil tako slab."

Članki iz rubrike