evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 28.07.2015 19:40:50

Je Depay razkril, koga bo kot naslednjega pripeljal Manchester United?

Reuters
Prišlek pri rdečih vragih Memphis Depay je morda razkril, koga bo kot naslednjega na Old Trafford zvabil prekaljeni trenerski maček Louis van Gaal.

Potem, ko je Manchester United pred dnevi ostal brez zvezdniškega napadalca Robina van Persieja, še nekoliko prej pa brez Radamela Falcaa, je postalo jasno, da se bodo rdeči vragi okrepili z vsaj enim novim napadalcem. 

V tem trenutku imajo namreč na svojem seznamu vsega tri osrednje napadalce, ob Waynu Rooneyju, ki tako ali tako pri van Gaalu igra vse drugo kot napadalca, še Javierja Hernandeza in mladega Jamesa Wilsona, kar je seveda premalo za igranje tako v premier ligi kot v ligi prvakov.

depay lukaku
Instagram

Šušlja se, da naj bi se United okrepil z nogometašem Barcelone Pedrom, nedavni prišlek na Old Trafford Memphis Depay pa je na družabnem omrežju morda nehote razkril, kdo naj bi bil nova okrepitev rdečih vragov. Depay je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri se pogovarja z belgijskim napadalcem, ki si kruh služi pri Evertonu, Romelum Lukakujem, zraven pa je pripisal "kmalu se vidiva B."

V prihodnjih dneh bomo videli, ali je imel Depay v mislih, da se kmalu vidita na Old Traffordu ali kje drugje, angleški mediji pa so prepričani, da bo 22-letni Belgijec kaj kmalu oblekel rdeči dres, Evertonu pa naj bi pripadla odškodnina v višini vsaj 30 milijonov evrov. 

Članki iz rubrike