franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

liz
liz
0 09.10.2015 18:22:12

Ob takih prijateljih ne rabiš sovražnikov (foto)

Reuters
Sinočnji dvoboj Albanije in Srbije v kvalifikacijah za Euro 2016 je moral zaradi poškodbe predčasno končati kapetan srbske izbrane vrste Branislav Ivanović.

Branilec Chelseaja je igro tako zapustil že po dobri uri in je zmago svojih soigralcev spremljal s klopi. Njegova poškodba seveda nikakor ni dobra novica, vendar so jo za tako vzeli nekateri navijači modrih.

Aktualni angleški prvak je katastrofalno startal v sezono in je v uvodnih osmih krogih zbral dve zmagi, remija in štiri poraze, kar pomeni, da mu vodilni Manchester City beži že za velikih deset točk. Ob tem so Londončani prejeli 17 zadetkov. V ligi jih je več prejel le predzadnji Sunderland - 18.

Ivanović, ki je bil v lanski sezoni eden izmed najboljših posameznikov Chelseaja, se je v zadnjem času znašel pod plazom kritik, saj so njegove predstave daleč od pričakovanih, in navijači so novico, da se je poškodoval, sprejeli z odobravanjem. Zelo grdo, vendar še kako resnično.

Svoje zadovoljstvo so na različne načine izrazili na družabnih omrežjih, kjer lahko vidite zapise, da bo šlo Chelseaju zaradi tega zdaj bolje, eden je celo dejal, da je to slaba novica za vsa ostala moštva v premier ligi ...

ivanovic
vszi

ivanovic2
vszi

ivanovic3
vszi

ivanovic1
vszi

Članki iz rubrike