901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 12.10.2015 18:54:42

Srbski prvoligaš "pokopal" in "oživil" generalnega sekretarja

Napredak iz Kruševca si je - morda s pomočjo nepridipravih, morda ne - privoščil nekaj nedopustnega. Za mrtvega je razglasil živega klubskega funkcionarja in šokiral družino.

Klub je na svojem uradnem profilu na priljubljenem družabnem omrežju facebook objavil novico, v kateri je zapisal, da je 69-letni generalni sekretar Dragan Pajić umrl. Vest so s šokom sprejeli njegovi najbližji in prijatelji, toda sčasoma so se pojavile nejasnosti, ki so pripeljale do neverjetnega preobrata. Pajić je živ. 


Napredak je na svoji spletni strani demantiral vest s facebooka, se opravičil vsem prizadetim in hkrati napovedal umik vesti s profila na družabnem omrežju. "Šlo je za nedopustno stvar, ki je močno pretresla mnoge svojce našega generalnega sekretarja in mnoge ljudi okrog kluba," so ob tem še zapisali. 

Toda namesto da bi na facebook profilu resnično prišlo do umika vesti, se je zgodilo še nekaj, kar močno nakazuje bodisi na slab občutek za humor bodisi na delo nepridipravih. Vest je namreč ostala, dodali pa so ji novo z vsebino: "Na ta mračen ponedeljek smo dobili čudovito novico. Striček Paja je vstal od mrtvih." 

Značke: nogomet, napredak

Članki iz rubrike