zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 03.02.2016 12:13:07

Prestop padel v vodo zaradi ... vetra?

Reuters
Zadnji dan prestopnega roka je minil precej mirneje, kot smo vsi skupaj pričakovali. Res je, da so tokrat kraljevali Kitajci, toda naj zgodba zadnjega dne je bila angleško-francoska.

Loïc Rémy je trenutno še vedno nogometaš londonskega Chelseaja. Francoz se nikoli ni zares naigral v dresu modrih, pred koncem letošnjega prestopnega roka pa je želel zapustiti svoj klub in se podati k vodilnemu klubu premier lige. 

Leicester je želel najprej na posodo pripeljati 29-letnega nogometaša, Chelsea se je strinjal, vse kar je ostalo pa je bil podpis pogodbe in zdravniški pregled v Leicestru.


Toda vmes so tokrat posegle višje sile. No, še posebej nevihta Henry, ki je ravno tisti čas pustošila po Angliji. Premočan veter je namreč onemogočal v zadnjih urah letalsko potovanje nogometaša in njegovih predstavnikov do Leicestra. Tako je prestop padel v vodo, nesrečni Rémypa bo ostal v klubu, kjer ne igra ravno veliko.

Leicester je tako ostal brez nujno potrebnega napadalca (Čeprav Vardy še vedno neusmiljeno trese). In to zaradi nevihte ter premočnega vetra. Če bi se za prestop dogovorili kakšen dan prej ... 

Članki iz rubrike