zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 05.02.2016 11:52:38

Na Kitajskem zapravlja tudi Stojanović, toda za precej nižje zneske

vszu
Slovenski strokovnjak Slaviša Stojanović je na Kitajskem dobil novega nogometaša.

Eden od kitajskih prvoligašev bo imel v novi sezoni tudi trenerja iz Slovenije. Vodenje kluba Changchun Yatai je pred časom prevzel nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović, ki je zdaj svojo ekipo okrepil z nogometašem iz Kameruna. K Ljubljančanu se je preselil Aboubakar Oumarou, 29-letni napadalec, ki je bil doslej član beograjskega Partizana, v preteklosti pa je igral tudi za Crveno zvezdo.


Čeprav je Stojanović za Oumarouja plačal odškodnino, pa je bila slednja neprimerno nižja od tistih, ki so v zadnjih dneh še kako odmevale v svetu nogometa. Alex Teixeira je recimo stal 50 milijonov evrov, Jackson Martinez 42 milijonov evrov, Ramires 28 milijonov evrov, Gervinho 18 milijonov evrov, Elkeson 18,5 milijona evrov … Stojanović je za svojega novega varovanca odštel precej manj, Changchun Yatai je za Afričana plačal "ubogega" 1,2 milijona evrov.

Tudi s pomočjo novinca bo Stojanović poskušal uresničiti zastavljene cilje, uprava od njega želi, da se uvrsti med osem najboljših v ligi. No, toda to bo vse prej kot lahko, ne nazadnje se bo moral Stojanović meriti s strokovnjaki, kot so Luiz Felipe Scolari, Sven-Göran Eriksson, Mano Menezes, Alberto Zaccheroni, Gregorio Manzano

Članki iz rubrike