franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

gv
gv
0 11.02.2016 08:20:04

Navijač Leicestra: Drzna stava, ki bi mu lahko prinesla pravo bogastvo

Navijaču Leicestra bi naslov njegovega kluba v angleškem prvenstvu prinesel pravo bogastvo.

Angleška senzacija Leicester je bil pred sezono eden od glavnih kandidatov za slovo od elite, po dobri polovici sezone pa kraljuje na prvem mestu angleškega prvenstva. Med navijači malčka razumljivo vlada prava evforija, med katerimi se vseh uspehov veseli tudi John Pryke. Slednji se ne bi naslova razveselil le zaradi tega, ker navija za ta klub, ampak tudi zaradi dejstva, da bi mu ta uspeh prinesel 130.000 evrov.

John je pred začetkom sezone na eni od stavnic opazil, da so kvote za naslov Leicestra absurdno visoke. Ravno zaradi tega se je odločil, da bi se splačalo tvegati 25 evrov, pa naj se zgodi karkoli. Malce je k odločitvi pripomogla tudi senzacionalna zmaga grške nogometne reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2004, ko je v finalu premagala Portugalsko.

In zaenkrat se mu lahko samo smeji. Klub, za katerega navija že od mladih nog, je trenutno na prvem mestu angleškega prvenstva, kjer ima pet točk prednosti pred Tottenhamom in Arsenalom, nazadnje pa je v gosteh s 3:1 premagal Manchester City.

leicester 2

"Verjamem v zmago. Malo sem živčen, ampak verjamem, da nam bo uspelo. Mislim, da že v drugem tednu v aprilu, ko se bomo doma pomerili s Sunderlandom. To bo nekaj čudovitega za klub in za mesto," je bil konkreten Pryke in nadaljeval: "Kvota je bila visoka, zato sem si rekel, zakaj pa ne bi poskusil. Spomnim se Grčije, ki je slavila na EP 2004. Tudi njena kvota je bila visoka, sin mi je dejal, da bodo na koncu zmagali, jaz sem se mu pa le smejal. Na koncu so res slavili, zaradi tega pa nisem hotel izpustiti iz rok še ene priložnosti."

In kako bo ta denar zapravil? "Še ne vem. Morda bom investiral v kakšen posel."

Značke: leicester, stave

Članki iz rubrike