oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

zlato drevo Svet24.si

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 10.02.2016 15:26:24

Zdravnik konkurentov nogometašu na zelenici rešil življenje (video)

vszi
Srce parajoče. Nogometaš Cristo Atletica v španski četrti ligi je po brutalnem udarcu v glavo obležal negiben in v skrbi pahnil vse prisotne na stadionu.

V španskem četrtem rangu tekmovanja se je v nedeljo na srečanju med domačim Cristo Atleticom in Gimnástic Segoviano odvijala prava človeška drama. 

Zgroženi privrženci so na stadionu Balastera Palencia Municipal padli v smrtno tišino, ko je v 57. minuti srečanja domačega nogometaša Camila de la Reda z brutalnim udarcem v glavo nehote z nogo zadel eden od gostujočih nogometašev. 

Camilo je kot pokošen padel na zelenico in obležal na grozo soigralcev, ki niso vedeli kaj storiti. Nekateri so želeli pomagati nesrečniku, tako kot se spodobi pa se je najbolje odzval zdravnik Angel Gonzalez enega od konkurentov (Deportivo Palencia) v ligi, ki si je ogledal srečanje. 

Camilo de la red
Camilo de la Red
vszi

Angel 'varuh' je nemudoma pritekel do nesrečnika, ter ga želel oživiti. Nato mu je odstranil jezik iz dihalnih poti ter vzpostavil nemoten pretok zraka v pljuča, s tem pa mu je seveda rešil življenje. Z rešilcem so ga odpeljali v bližnjo bolnišnico Río Carrion v Palencii, kjer je Camilo prišel k sebi in objavil fotografijo.

Klub se je seveda poklonil zdravniku moštva Deportivo Palencia, ki je bil na srečanju, ki so ga sicer dobili gostje (1:3) velik junak. Nedvomno bo še večji junak, ko se bo zgodba razširila po spletu. 

Članki iz rubrike