sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

gv
gv
0 10.02.2016 09:40:45

Messi v boju za prestižnega Ferrarija premagal Ronalda

Reuters
Cristiano Ronaldo je v zadnjem času v precejšnji senci tekmeca iz Barcelone Lionela Messija, slednji pa je portugalskega nogometaša porazil še na enem področju.

Rivalstvo med Barcelono in madridskim Realom ne pozna meja, podobno velja za njuna največja zvezdnika Lionela Messija in Cristiana Ronalda.

Kot poročajo italijanski mediji, naj bi Argentinec tokrat portugalskega tekmeca premagal na nekem drugem področju. Ni skrivnost, da je Ronaldo velik ljubitelj hitrih in dragih avtomobilov, nazadnje pa ga je na dražbi prav posebnega in nadvse prestižnega vozila premagal nihče drug kot Messi.

ferrari 2

V Parizu so pred dnevi za 20 milijonov evrov na dražbi ponudili redek primerek športnega vozila iz leta 1957, in sicer Ferrari 335 S Spider Scaglietti. Na koncu je bil rdeči konjiček prodan za 32 milijonov evrov, kar je rekordni znesek za vozilo na štirih kolesih, toliko pa je zanj odštel anonimni kupec.

Zdaj pa je italijanski milijonar Alessandro Proto, ki je bil zadolžen za prodajo vozila, razkril, da je kupec nihče drug kot prvi zvezdnik Barcelone, zraven pa dodal, da je bil med dražitelji tudi Cristiano Ronaldo.

ferrari 1

Posebnost vozila je ta, da je leta 1958 na veliki nagradi Kube z njim dirkal sloviti Biritanec Stirling Moss, gre pa za izjemno lepo ohranjen in nadvse redek primerek tovrstnega dirkalnika.

Značke: messi, ronaldo

Članki iz rubrike