Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 11.02.2016 12:06:19

Srbi razkrivajo: V Partizan bi lahko prišel odlični argentinski strelec (video)

Reuters
V večini najboljših evropskih lig je zimski prestopni rok že končan - tudi v slovenski -, v srbski ligi pa še traja in tik pred koncem bi lahko Partizan dobil veliko okrepitev.

Včeraj je v srbskih medijih odjeknila novica, da bi lahko nogometaši Partizana, ki so se danes v Srbijo vrnili iz priprav na Cipru, dobili izjemno pomembno okrepitev pred nadaljevanjem sezone, ko bodo poskušali nemogoče - ogroziti Crveno zvezdo, ki ima pred njimi neverjetnih 26 točk prednosti (ta prednost se bo pred playoffom razpolovila).

Predstavniki sedme sile v Srbiji namreč poročajo, da naj bi bili črno-beli tik pred podpisom pogodbe z izkušenim 32-letnim argentinskim napadalcem Fernandom Cavenaghijem, ki si v letošnji sezoni kruh služi pri ciprskem APOEL-u. Na 18 tekmah v ciprskem prvenstvu je Cavenaghi zabil odličnih 19 golov.



Fernando Cavenaghi je sicer v preteklosti veljal za enega največjih argentinskih talentov, gre za legendo enega največjih argentinskih klubov River Plate, za katerega je v petih letih na 166 tekmah dosegel 95 golov, preizkusil pa se je v številnih evropskih klubih (moskovski Spartak, Bordeaux, Mallorca, Villarreal,) in tudi v Braziliji (Internacional) in Mehiki (Pachuca). Povsod je sicer zabijal zadetke, a večjega pečata ni pustil. Še najboljše mu je šlo v Franciji, kjer je za Bordeaux v štirih sezonah dosegel 33 golov.

Danes 32-letni Argentinec ima vknjižene tudi štiri nastope za argentinsko izbrano vrsto, gola pa ni uspel zabiti.

Članki iz rubrike