stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 11.02.2016 12:33:52

Marko Šuler: Ni vse idilično

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani se v Turčiji s polno paro pripravljajo na nadaljevanje sezone.

Med tistimi, ki vadijo po rednem programu, je tudi Marko Šuler, ki bo imel v nadaljevanju sezone zagotovo pomembno vlogo v ekipi Krunoslava Jurčića, čeprav se bo moral za mesto v začetni enajsterici precej potruditi, kajti hrvaški strokovnjak ima ob Šulerju na položaju osrednjega branilca na voljo tudi znova zdravega Aleksandra Rajčevića in nova prišleka, Rodriga Defendija ter Denisa Šmeja, ki si je pred dnevi zlomil nos na prijateljski tekmi s Sarajevom

Šuler je za klubsko spletno stran spregovoril o zadnji prijateljski tekmi, ki jo je Maribor dobil z 1:0 proti slovaškemu prvoligašu Trenčinu, hkrati pa je razkril tudi, kakšno je stanje na pripravah v Turčiji. 



"Zanimiva tekma, z dobrim prvim in drugim polčasom proti zelo organizirani ekipi. Tekmeci niso zaman, kjer so, na vrhu slovaškega nogometa. Rezultati res morda še niso v ospredju, a že zdaj delamo nekatere zadeve in pri teh pomena rezultata ne zanemarjamo," je dejal Šuler, ki je zadovoljen, ker obramba ni prejela zadetka: "Za obrambne nogometaše, za vratarje, za nas iz zadnje linije je vsaka takšna zadeva dobrodošla. Je pa bila celotna tekma za to obdobje na dobrem nivoju in se mi zdi, da bo pri analizi kar veliko lepih zadev za trenerja."

Šuler se je dotaknil tudi priprav: "Vreme nam ustreza, igrišča so v odličnem stanju, poznamo vsak kotiček hotela, tako da ob prijetnem počutju izpolnjujemo vse obveznosti. Nekoliko so nam življenje zagrenile poškodbe, ki so se nakopičile. To so nevšečnosti, ki so poskrbele, da ni vse idilično, toda nad preostalimi zadevami se ne rabimo pritoževati. Ni dvoma, da bomo izkoristili tukajšnje pogoje v najboljši mogoči meri."

Značke: marko-šuler, maribor

Članki iz rubrike