sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 30.04.2016 18:29:00

Standard prekinil sodelovanje z Valdesom

vszi
Nekdanji prvi vratar Barcelone Victor Valdes preživlja resnično težke trenutke.

Potem ko je utrpel hudo poškodbo kolena in mu je julija 2014 potekla pogodba z Barcelono, se je Victor Valdes januarja lani kot prost igralec preselil k Manchester Unitedu.

Toda pri rdečih vragih ni dobil priložnosti za dokazovanje, tako je za njih ob koncu lanske sezone nastopil na dveh tekmah. Nato pa se je še sprl s trenerjem Louisom van Gaalom, ker je zavrnil igranje za mlado moštvo Uniteda.

Nizozemec nanj ni več resno računal in pred tremi meseci se je Španec preselil v Belgijo, Manchester United ga je do konca sezone posodil Standardu iz Liegea. Vendar so se Belgijci v teh dneh odločili, da z njim predčasno prekinejo sodelovanje.



Valdes je za Standard branil na skupno osmih tekmah in med drugim z njim osvojil tudi belgijski pokal. Toda zdaj je poškodovan, zato pri Standardu niso videli potrebe, da bi ostal v klubu. Raje bodo priložnost ponudili kateremu izmed mlajših čuvajev mreže.

Štiriintridesetletni Valdes se je tako vrnil na Old Trafford. "Na naslednjih tekmah želimo priložnost ponuditi mlajšim fantom. Valdes je trenutno poškodovan, zato smo se odločili za prekinitev pogodbe," so sporočili iz Standarda, ki je na Valdesove usluge nazadnje računal 10. aprila v dvoboju s Kortrijkom.

Špančeva prihodnost je precej negotova, poleti mu sicer poteče pogodba z Manchestrom, ki ima možnost z njim podaljšati sodelovanje še za eno leto. Toda to bi se verjetno lahko zgodilo samo v primeru, da nizozemski strokovnjak Van Gaal po koncu sezone zapusti Old Trafford.

Članki iz rubrike