Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 30.05.2016 21:23:15

Ganljivo pismo Juanfrana svojim navijačem

Potem ko je Juanfran zgrešil iz enajstih metrov, je madridski obračun za naslov evropskega klubskega prvaka pripadel Realu.

Enaintridesetletni branilec je pred prihodom v Atletico igral za mestnega tekmeca, zadnjih pet let pa je povsem predan 'Colchonerosom'. Ko je neposredno razžalostil svoje navijače, se je čustveno zlomil.

Juanfran se je že takoj po koncu tekme v solzah opravičeval armadi Atleticovih navijačev na tribunah San Sira in si zaslužil ovacije. Vendar to zanj ni bilo dovolj, svoje občutke je strnil v odprtem pismu, ki je s pomočjo kluba našlo pot do navijačev in tudi do širše javnosti.

"Prosil sem klub, če se lahko obrnem na vas. Želim vam povedati vse tisto, kar mi leži na duši in kar čutim. Nikoli ne bom pozabil, kako ljubeče ste se odzvali, ko sem vas po tekmi prosil za odpuščanje.


Spoznanje, da moje solze vplivajo na tisoče navijačev Atletica, mi je pomagalo pri premagovanju žalosti v teh težkih trenutkih. V veliko pomoč mi je bila tudi podpora soigralcev, trenerja in vseh ljudi, ki so del te velike družine.

Želim se zahvaliti vsem, ki so verjeli v nas in tako dokazali, da je Atletico nekaj posebnega, drugačnega in da naše srce bije močneje od kateregakoli drugega.

Pred dvema letoma sem dejal, da bomo zaigrali v finalu lige prvakov, zdaj pa pravim, da bo Gabi prej ali slej dvignil pokal lige prvakov in da bomo ta uspeh skupaj proslavili na trgu Neptuno.

Rad vas imam. Gremo, Atleti!"

Članki iz rubrike