nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

gv
gv
0 28.06.2016 10:02:26

Mariborsko letališče jo je zagodlo škotskemu velikanu

Priprave Celtica v Sloveniji se niso začele na najboljši način.


Škotski nogometni velikan Celtic je včeraj prispel na priprave v Slovenijo, toda potovanje ni minilo brez težav. Končni cilj je bil Maribor, kjer bodo nastanjeni skoraj dva tedna, pot do štajerske prestolnice pa je dobila nepričakovan zaplet.

Vse skupaj se je začelo že na letališču v Glasgowu, kamor so varovanci Brendana Rodgersa prispeli ob 13. uri. Proti letališču v Mariboru bi morali poleteti dve uri kasneje, zaradi težav s prtljago pa so poleteli šele po 17. uri.



Tukaj pa je nastopila nova težava, saj bi v tem primeru na mariborsko letališče prispeli nekaj po 20. uri, takrat pa Kontrola zračnega prometa in letališne ne obratujeta več. Zaradi tega je pilot letalo preusmeril na zagrebško letališče, od koder so se nato nogometaši in strokovno vodstvo v Slovenijo odpravili z avtobusom.

Za pot z avtobusom so tako potrebovali še dodatni dve uri in pol, v Maribor pa prispeli v poznih večernih ponedeljkovih urah. Zasedba iz Škotske bo večino priprav opravila na mariborskem Pohorju, v tem času pa bo odigrala štiri prijateljske tekme, od tega tri v Sloveniji. Prva bo na sporedu 30. junija proti Celju, 3. julija bodo skočili čez mejo in se pomerili s Sturmom, 6. julija jih v Ljubljani čaka obračun z Olimpijo, za konec priprav pa se bodo tri dni kasneje pomerili še z Mariborom.

Značke: celitc, škotska, priprave

Članki iz rubrike