sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

rb
rb
0 12.07.2016 22:57:06

Celtic klonil na Gibraltarju, zmagi Zvezde in Dinama

Nogometaši Olimpije in Trenčina bodo prvo tekmo 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov odigrali v sredo, lepo število dvobojev je bilo na sporedu že v torek.

Večer je vsekakor zaznamovala senzacija moštva z Gibraltarja. Lincoln Red Imps je pred svojimi navijači na stadionu Victoria z 1:0 premagal Celtic, edini gol je v tretji minuti nadaljevanja dosegel Lee Casciaro.

Škotski velikan, ki je na prizorišče dvoboja odpotoval neposredno s priprav pod vznožjem Mariborskega Pohorja, v Sloveniji pa je odigral prijateljski tekmi z Olimpijo (2:1) in Mariborom (0:0), si je privoščil polom, ki zelo boli in je načel ugled kluba, toda Brendan Rodgers in njegovi varovanci kljub temu ostajajo favoriti za uvrstitev v nadaljnje tekmovanje.


Zasedba z Gibraltarja je sicer za veliko presenečenje poskrbela že v prvem kvalifikacijskem krogu, ko je izločila Floro, ampak Estonci z zeleno-belimi iz Glasgowa pač niso primerljivi.

Aktivna sta bila tudi zagrebški Dinamo in Crvena zvezda, oba sta v gosteh slavila z 2:1, hrvaški prvak v Skopju z Vardarjem, Beograjčani pa v Valetti z domačim malteškim prvakom.

Izidi: Zrinjski – Legia 1:1 (0:0), Dinamo Tbilisi – Alashkert 2:0 (0:0), Qarabag – Dudelange 2:0 (2:0), Hapoel Beer Sheva – Šerif Tiraspol 3:2 (1:1), BATE Borisov – SJK Seinäjoki 2:0 (1:0), Lincoln Red Imps – Celtic 1:0 (0:0), TNS – APOEL 0:0, Valetta – Crvena zvezda 1:2 (1:0), Salzburg - Liepaja 1:0 (0:0), Vardar - Dinamo 1:2 (0:2)

Članki iz rubrike