gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 24.07.2016 14:45:11

Jeza Martiala: Ibra mu je vzel devetko

Napadalec Manchester Uniteda Anthony Martial je na družabnem omrežju poslal pomenljivo sporočilo vodstvu kluba.

Nekomu številka na dresu ne pomeni nič takega, drugemu zelo veliko oziroma vse. Problem nastane, če se v istem klubu dva igralca želita nositi dres z enako številko na hrbtu.

V Unitedu se je zgodilo prav to. Številka devet je bila v lanski sezoni v lasti Martiala, ki je lani poleti podpisal štiriletno pogodbo z rdečimi vragi. Francoz naj bi bil prihodnost Uniteda, prvi napadalec in v uvodni sezoni je na 31 tekmah dosegel 11 zadetkov.

Toda v tem prestopnem roku je novi trener Jose Mourinho v Manchester zvabil tudi Zlatana Ibrahimovića. In vemo, katero številko nosi veliki Ibra. Niti za trenutek ni pomišljal, da bi se v Unitedu odpovedal devetki, ki je "njegova", vodstvo kluba pa se prav tako ni upalo ničesar reči, da slučajno ne bi razjezilo oziroma užalilo Ibrahimovića ter mu je v "roke porinilo" dres s prav to številko.

ibrahimovic devet

Številko, ki je Martialova. Oziroma je bila. Zdaj je užaljen seveda on, mnogi navijači menijo, da upravičeno. Da ne gre za nekaj obrobnega, je pokazal s tem, da ni več sledilec kluba na twitterju in instagramu.

Svojevrstno sporočilo je vodstvu poslal tudi z novo fotografijo na svojem facebook profilu, na kateri je samo on obarvan v barve, tako da še bolj izstopa v dresu s številko devet na Old Traffordu. Je tudi klubu obrnil hrbet?

Ne gre prezreti tudi dejstva, da ima Martial svojo novo blagovno znamko oblačil, imenovano prav AM9. Nova številka bo uničila tudi promocijo tega ...

Članki iz rubrike