sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu/ve
nu/ve
0 26.07.2016 18:58:33

Prenosa iz Aberdeena kot kaže ne bo

Grega Wernig
Po poročanju Večera prenosa nogometne tekme med Aberdeenom in Mariborom v sklopu tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa ne bo.

Kot se je dlje časa napovedovalo, prenosa prve tekme tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa ne bo. Za tak scenarij so "krivi" predvsem na Škotskem, kjer po državi ni dovolj zanimanja, da bi se tamkajšnjim odgovornim izplačali stroški pokritja tekme, še poroča Večer. Ti so za zdaj omenili zgolj možnost, da se interno za prenos s škotskim klubom dogovorijo pri NK Maribor, kar bi pomenilo, da bi bilo mogoče tekmo spremljati na njihovi spletni strani.


"Takoj po uvrstitvi NK Maribor v 3. krog kvalifikacij za evropsko ligo smo začeli pogovore z obema kluboma, tako Aberdeenom in Mariborom, za odkup pravic za neposredni prenos obeh tekem. Z Mariborom smo dosegli dogovor, pogovori s škotskim Aberdeenom so bili konstruktivni, na žalost pa do sedaj ni našel nobene domače televizije, ki bi bila zainteresirana za prenos te tekme. Takšne tekme ni moč prenašati brez sodelovanja z lokalnimi producenti, ki fizično omogočijo televizijski prenos," je še za Večer pojasnila Tjaša Slokar Kos. 

Tako nogometnim navdušencem na sončni strani Alp ostajajo le prenosi prek spletnih strani, medtem ko je za povratno tekmo v Mariboru seveda jasno, da prenos bo.

Članki iz rubrike