franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

gv
gv
0 24.08.2016 13:18:09

Schweini prekinil molk in spregovoril o statusu in prihodnosti

Od prihoda Joseja Mourinha na trenerski stolček Manchester Uniteda so se začeli tudi slabši časi za Bastiana Schweinsteigerja.

Bastian Schweinsteiger je bil v lanski sezoni član začetne enajsterice Manchester Uniteda, toda precej preglavic so mu povzročale poškodbe, zaradi katerih je moral izpustiti kar nekaj tekem.


V novo sezono je vstopil zdrav, toda ker ni bil v načrtih novega trenerja Uniteda Joseja Mourinha, se je moral preseliti v mlajšo ekipo. Za zdaj ni jasno, ali po mnenju portugalskega stratega ni bil dovolj pripravljen, s kratkim sporočilom pa se je pred nekaj trenutki pa se je prek družabnega omrežja twitter oglasil vsem svojim navijačem in oboževalcem.

"MUFC bo moj zadnji klub v Evropi. Spoštujem druge klube, toda Manchester United je bil edini klub, zaradi katerega sem lahko zapustil Bayern. Če me bo ekipa potrebovala, bom pripravljen. To je vse, kar vam lahko sporočim o mojem položaju. Rad bi se zahvalil vsem navijačem, ki so mi v zadnjih tednih izkazali neverjetno podporo," je sporočil Schweinsteiger.

Članki iz rubrike