volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 25.09.2016 19:31:35

V Srbiji pravijo, da je bila nameščena

Tekma šestnajstine finala srbskega pokala med Slobodo iz Užic in OFK Beogradom se je končala z rezultatom 6:1, po prvem polčasu pa so gostje vodili z 1:0. Sumljivo?

Najmanj sumljivo, tako pravijo v Srbiji. Tamkajšnje stavnice so tekmo pravočasno blokirale, torej nanjo ni bilo mogoče staviti, v divjih azijskih stavnicah pač.

Kvota na razplet, da bo OFK Beograd vodil ob polčasu, potem pa bo prišlo do popolnega preobrata, je bila 30. To pomeni, da je bil zaslužek ob vloženih 1000 evrih kar 30.000 evrov. In naprej, kvota, da bo na tekmi doseženih vsaj sedem zadetkov je bila 55, za 1000 evrov je bilo torej mogoče zaslužiti 55 tisočakov. Ni slabo.


"Vplačila iz dvojke v enko nismo sprejemali, saj je bilo očitno, da se pripravlja nekaj sumljivega. Še posebej zaradi dejstva, da OFK Beograd slovi kot klub, ki pogosto igra tekme, na katerih je vnaprej dogovorjen izid," so potrdili iz ene od beograjskih stavnic in še dodali, da so posamezniki na prav takšen razplet (iz enke v dvojko) na tej tekmi želeli staviti večjo količino denarja.

Predsednik Sindikata za zaščito nogometašev "Nezavisnost" Mirko Poledica je dejal, da že 20 let srbskemu nogometu vlada korupcija in kriminal: "Bodimo iskreni, tega je kar precej. Lopov je lopov in on pač krade, naloga države pa je, da se odzove."

V vodstvu Slobode, na katero je padla senca dvoma, pravijo drugače. Predsednik Josip Ristanović je dejal, da se nikoli v življenju ni srečal s takšnimi obtožbami: "Nihče v našem klubu si ne bi dovolil kaj takšnega. To je noro, za takšne stvari se ostane brez glave. Na kraj pameti mi ne pade, da bi se ukvarjal s takšnimi stvarmi. V OFK Beogradu igrajo pravzaprav otroci in mi smo šli na zmago. V tekmo smo vstopili preveč medlo, malo neresno, potem pa smo se zbrali in zanesljivo slavili."

Članki iz rubrike