oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 27.09.2016 17:03:40

Trener Dinama tik pred tekmo z Juventusom mlado zvezdo odstranil iz ekipe

Zagrebški Dinamo je že dalj časa najuspešnejši nogometni klub v regiji, predvsem kar zadeva produkcijo in prodajo igralcev. Naslednji, ki bi moral pompozno zapustiti Maksimir, je Ante Čorić.

Nadarjeni 19-letnik je dragulj, pravijo. Potem ko je poleti hrvaško prestolnico za 23 milijonov evrov zapustil Marko Pjaca in pristal pri Juventusu, ki bo ravno nocoj gostoval v Zagrebu, prav Čorić velja za naslednjo veliko zvezdo prestopnega roka. Kdaj? Ko bo prišel pravi čas.

Na spletni strani Transfermarkt, ki ocenjuje vrednost nogometašev, Čorića ocenjujejo na 10 milijonov evrov, vodstvo zagrebškega kluba bi kajpak želelo zaslužiti še več. Najbogatejši klubi, predvsem iz Italije in Anglije, stojijo v vrsti in potrpežljivo čakajo.


In mlademu fantu je vse skupaj udarilo v glavo. Tako je vsaj videti, saj ga začasni trener Željko Sopić ni uvrstil na seznam igralcev, na katere računa na nocojšnji super tekmi z Juventusom. Ni ga uvrstil ne v začetno enajsterico ne na rezervno klop.

Razlog za skrajni ukrep ni bila njegova slaba igra na zadnji tekmi z Lokomotivo, ampak neprimeren odnos na treningih. Kot pravi odločni Sopić, nihče ne more biti nad Dinamom, vsi se morajo podrediti klubu in obnašati profesionalno. "Čorić bi se moral dokazovati na treningih in si tam priigrati mesto v ekipi. Objave na Facebooku in v medijih me ne zanimajo," je dejal trener.

Mladi nogometaš je namreč svoj gnev, ker ne bo izpolnil svojih sanj in ne bo zaigral na tekmi z Juventusom pred polnimi tribunami domačih navijačev, izlil na svojem facebook profilu. "Moje življenje je nogomet, o tem sanjam. Nogometu sem posvetil vsak delček svojega življenja in tako bo tudi ostalo. Žal mi je, da ne bom pritekel na stadion Maksimir pred polne tribune - to je trenutek, ki ga čakam odkar sem prišel v Dinamo," je med drugim zapisal Čorić.

Članki iz rubrike