stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 21.10.2016 19:48:53

Od 25 milijonov evrov do viška kilogramov

Profimedia
Še pred dvema letoma so se za člana West Broma Saida Berahina zanimali veliko bogatejši klubi, zdaj pa se je 23-letni napadalec znašel v težavah.

Berahino je nase opozoril v sezoni 2013/14, ko je na 38 ligaških tekmah zabil 14 golov, še šest pa jih je dodal v pokalnem tekmovanju. S tem je zbudil pozornost precej večjih angleških klubov od West Broma.

Zelo vztrajni so bili pri Tottehamu, ki je dvakrat zvišal svojo ponudbo za mladega nogometaša, toda West Brom je zavrnil tudi zadnjo, ki je bila vredna kar 25 milijonov evrov. Takrat je bil tako razočaran in je med drugim izjavil, da ne bo več igral za predsednika kluba Jeremyja Peacea.

Toda 23-letnik je v prejšnji sezoni nastopil na 31 tekmah premier lige, a se je ustavil pri samo štirih zadetkih. V poletnem prestopnem roku sta Stoke in Crystal Palace za njegove usluge ponujala 22,5 milijona evrov, a je West Brom ponudbi (spet) zavrnil.


V tekoči sezoni pa sta Berahinov položaj in učinek še veliko slabša. Do zdaj je igral na samo štirih tekmah, pri čemer je treba poudariti, da niti ene ni odigral v celoti, prav tako pa še čaka na svoj prvi gol.

Očitno pa bo nanj čakal še nekaj časa, nazadnje je igral 10. septembra, odtlej pa mu trener prve ekipe Tony Pulis ni več ponudil niti minute.

Še več, Berahino se zdaj ubada z drugimi stvarmi. Najprej se mora spraviti v red, saj je - predebel!

Testi so pokazali, da je svojo idealno težo prekoračil za štiri kilograme in v klubu so mu pripravili poseben načrt treningov. "Ne vem, ali obstaja samo en razlog, zakaj ni primerno pripravljen. Zdaj smo zanj organizirali poseben program vadbe, za katerega upamo in molimo, da mu bo pomagal pri vrnitvi na želeno raven. Fant ga je sprejel, saj želi biti fit;" je o načrtu povedal Pulis.

Članki iz rubrike