Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.10.2016 22:44:00

Izjemen gol Živca na Poljskem (video)

vszi
Pogled na lestvico poljskega prvenstva še naprej kaže precej slabo sliko za štiri Slovence, ki si kruh služijo v tem tekmovanju, po dva imata v svojih vrstah Wisla in Piast Gliwice.

Gliwice so na krilih dveh zaporednih zmag gostovale v Gdansku pri vodilni Lechii. Gostje so se predstavili v zelo solidni luči, Uroš Korun in Saša Aleksander Živec sta dvoboj začela v udarni enajsterici. Domačini so sicer hitro povedli, po slabe pol ure pa je slovenski branilec s prvim zadetkom v sezoni uspel izid poravnati. V 64. minuti je žogi pot v mrežo našel še Živec, tako da so gostje povsem obrnili potek tekme. Kljub vodstvu pa so se domov vrnili praznih rok, ker so do konca iz svoje mreže pobrali dve žogi in izgubili z 2:3. Korun je v zadnji minuti moral z igrišča, ker je prejel drugi rumeni karton, Živec pa je igral do 73. minute.
Trinajstkratni prvak iz Krakova je po sedmih zaporednih porazih le začel zbirati točke. Na zadnjih petih tekmah je zabeležil tri zmage in dva remija, konec tedna je z 2:0 premagal do tega kroga drugo Niecieczo in Wisla se je končno le znebila zadnjega mesta na lestvici. Boban Jović in Denis Popović sta igrala vseh 90 minut.

Članki iz rubrike