pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
2 16.11.2016 13:50:48

Thomas Müller se ne da: Sanmarincem je poslal odgovor

Predstavnik za stike z javnostmi pri sanmarinski nogometni zvezi je pred dnevi navdušil svet s svojim odgovorom arogantnemu Nemcu. Ta mu je sedaj odgovoril.

Thomasu Müllerju so Sanmarinci očitno velik trn v peti, očitno celo precej večji kot je izgledalo sprva. Po njegovi zloglasni izjavi, da ne razume smisla tekem, kot je bila tista med Nemčijo in San Marinom, ki so jo svetovni prvaki dobili z 8:0, je dobil odgovor v obliki desetih točk sanmarinskega uslužbenca na zvezi.

Toda zdaj se je nemški reprezentant oglasil še enkrat. Potem ko se mu je smejal praktično cel svet, enostavno ni mogel ostati ravnodušen. Na svojem facebook profilu je zapisal tole:

»Lep pozdrav vsem skupaj,

rad bi se vrnil še k turbulentnemu dogajanju zadnjih dni. Moja izjava po tekmi v petek se je nanašala na tekmovalno plat dvoboja proti San Marinu predvsem glede nevarnosti pred poškodbami. V številnih medijih je bilo to vzeto iz konteksta, zaradi česar se je ustvaril napačen vtis – vzrok temu pa je v deloma smešni objavi na družabnih omrežjih s strani nekdanjega sanmarinskega funkcionarja. Poudariti želim, da sem se v odgovoru želel spoštljivo opredeliti do obeh vidikov.

Za moje pristaše pa naslednje: Še vedno si bom v prihodnosti prizadeval na vsako vprašanje odgovoriti iskreno in jasno, tudi ob zahtevnih in neprijetnih tematikah. Želim vam lep večer in se slišimo, vaš Thomas.«

Ali je s tem simpatije pridobil na svojo stran, presodite sami, vsekakor pa je zanimivo, da je 'spor' med zvezdnikom svetovnega formata in eno najmanjših reprezentanc na svetu dobil take razsežnosti.

Članki iz rubrike