sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

gv
gv
0 02.12.2016 12:13:31

Riquelme se je Chapecoenseju ponudil sam. Kaj pa Ronaldinho?

V dneh po tragični letalski nesreči v Kolumbiji se v javnosti pojavljajo številna vprašanja, kakšna prihodnost čaka brazilskega prvoligaša Chapecoense. Ta je ostal praktično brez prve ekipe, s peščico preživelih pa kakopak ne bo mogel sestaviti ekipe, s katero bi se lahko kosal v brazilskem prvenstvu.

Tragedija se je seveda dotaknila slehernega športnega navdušenca, v svetu pa ga skoraj ni nogometaša, ki se ne bi poklonil brazilski ekipi. No, nekateri so šli še korak ali dva naprej.

Legendarni argentinski nogometaš Juan Roman Riquelme se je celo sam ponudil, da bi se vrnil na zelenice in prizadeti ekipi pomagal popolnoma brezplačno. Nekaj podobnega se je govorilo tudi za Ronaldinha.



Legendarni Brazilec in nekdanji član Barcelone že nekaj časa ne igra resnega nogometa, a uradno se še ni upokojil. Zaradi tega so se pojavili številni namigi, da si želi tudi on pomagati Chapecoenseju, a resnica je nekoliko drugačna.

Tamkajšnji mediji so zgodbo preverili pri Ronaldinhovem bratu, ki je hkrati njegov agent, ta pa je razložil, da je nogometaša tragedija zelo prizadela, vendar do kakšnih pogovorov ni prišlo. "To so težki časi. Seveda smo pripravljeni pomagati. Težko povem, na kakšen način. Morda s kakšno tekmo ali pa povezavami. Veseli nas, da se pogosto omenja Ronaldinha, v tem trenutku pa vam lahko zagotovim le to, da smo pripravljeni pomagati," je dejal Roberto Assis in pristavil, da za zdaj še ni bilo nobenih kontaktov.

Članki iz rubrike