sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 06.12.2016 16:26:25

Simeone razkril, koga bo treniral v prihodnosti

Reuters
Ko bo Diego Simeone, ki danes velja za enega boljših trenerjev na svetu, enkrat zapustil madridski Atletico, bo prevzel ... Vprašanje za milijon dolarjev. Ali pa tudi ne.

Pred nekaj dnevi se je njegov sin Giovanni, ki je član italijanske Genoe, zagovoril, nepsretno je izjavil: "Verjamem v eno stvar - da bo moj oče gotovo nekega dne podpisal za Inter." To pravzaprav niti ni izjava, ki bi šokirala. Simeone je namreč del svoje igralske kariere preživel pri modro-črnih.


Aktualni trener Atletica se ni sprenevedal, ko so ga vprašali, ali sinove besede držijo. "Nimam kaj skrivati. Moja prihodnost je jasna, tu niti ni potreben dodatni komentar. Veliko se pogovorajam s sinom, z vsemi otroki, ženo, sestro, očetom ... in vsem je povsem jasno, da bom nekega dne treniral Inter. To ni nič novega," je bil odkrit Argentinec, ki je od leta 2006, ko je končal igralsko kariero, treniral Racing, Estudiantes, River Plate, San Lorenzo, Catanio in zadnjih pet let Atletico.

Izjava Simeoneja je med navijači Interja izzvala pravo evforijo. Morda bo prav priljubljeni El Cholo znamenitemu milanskemu klubu vrnil stari sijaj. Šestinštridesetletnemu trenerju se pogodba z Madridčani izteče leta 2018.

Članki iz rubrike