pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 06.12.2016 20:15:17

CSKA pred zadnjo tekmo ostal brez trenerja

Reuters
Nogometni strokovnjak Leonid Sluckij se je po skoraj sedmih letih poslovil od klopi ruskega prvaka CSKA. Za odstop se je odločil le dan pred zadnjo tekmo skupinskega dela lige prvakov, v kateri bodo gostovali proti angleškemu Tottenhamu. Razlogov za njegovo odločitev CSKA v uradnem sporočilu ni pojasnil.

"Leonidu bi se radi zahvalili za vse, kar je storil za naš klub in naše navijače. Zaslužen je za naše uspehe, vrata kluba mu bodo vedno odprta," so zapisali na klubski spletni strani.


Na njej se je zahvaljeval tudi sam Sluckij. "Sedem let na trenerskem stolčku enega kluba je dolga doba. Prepričan sem, da se ne poslavljam za vedno, ampak da bomo v prihodnosti še sodelovali. Teh sedem let je zame zagotovo najlepših in najboljših v trenerski karieri, ponosen sem na vse, kar smo dosegli. Od leta 2010, ko sem prevzel ekipo v šestih polnih sezonah v domačem prvenstvu nismo bili slabši kot tretji. Hvala vsem, ki so mi pri delu pomagali," je zapisal 45-letni strokovnjak, ki je s CSKA osvojil tri državna prvenstva, dvakrat je bil zmagovalec ruskega pokala in enkrat superpokala. V svoji karieri je poleg CSKA vodil še Uralan Elisto, Moskvo in Krila Sovjetov iz Samare.

CSKA in Tottenham sta pred medsebojnim obračunom že zapravila možnosti za preboj v izločilni del lige prvakov, tako da bo obračun odločal le o tretjem mestu v skupini in uvrstitvi v evropsko ligo.

Članki iz rubrike