roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 21.01.2017 14:15:49

Velik preobrat v sagi 'novi Ibrahimović': Real Madrid se bo obrisal pod nosom

vszi
Eden največjih talentov evropskega nogometa je bil pred dnevi že tako rekoč dogovorjen za prestop v najtrofejnejši klub na stari celini, v zadnjem trenutku pa je prišlo do velikega preobrata.

Alexander Isak je kot kaže tik pred prestopom v nemško bundesligo. Na voljo je imel ponudbe tako rekoč vsakega velikega kluba v Evropi, visokorasli Šved pa se je odločil za Borussio Dortmund, piše švedski spletni portal z zelo zanesljivimi viri 'Aftonbladet'. Odškodnina ostaja ista, in sicer okroglih 10 milijonov evrov.

Sedemnajstletnik je kot kaže malce 'pogooglal' zgodbo njegovega skandinavskega kolega Martina Ødegaarda (prihaja iz Norveške), ki se je s prestopom v Real kar malce opekel, zdaj pa je na posodi v nizozemskem Heerenveenu. 

Kot pišejo švedski mediji, bo Isak, sicer še vedno član AIK-a, hitro dobil priložnost pri novem delodajalcu, saj bodo Dortmundčani poleti bržkone ostali brez Pierre-Emericka Aubameyanga. Obenem pa bo igral med skupino nadarjenih mladih nogometašev z vsega sveta. Prestop v Real ali v katerega od drugih velikanov evropskega nogometa pa tako ali tako ni izključen, ko se mladenič ustali v novi sredini. 

Članki iz rubrike