profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 02.02.2017 08:45:46

Zvezdnik Liverpoola si bo dobro zapomnil vožnjo pod vplivom alkohola

Profimedia
Napadalec angleškega nogometnega premierligaša Liverpoola, Brazilec Roberto Firmino, bo leto dni brez vozniškega dovoljenja, plačati pa bo moral še 24 tisoč evrov kazni, ker je v času božičnih praznikov pod vplivom alkohola sedel za volan svojega Range Roverja.

Petindvajsetletnega Firmina, ki je v Liverpool prišel leta 2015 iz nemškega Hoffenheima, je policija zaustavila v zgodnjih urah božičnega večera, 24. decembra, ko je na kratko vozil v napačno smer v centru mesta. Po obravnavi na sodišču, kjer je imel brazilski reprezentant s sabo tudi portugalskega prevajalca, je Firmino prevzel vso odgovornost in se za svoj incident opravičil vsem v vodstvu kluba, soigralcem in navijačem.


"To, kar sem naredil, je slab vzgled za vse. Verjamem, da smo se iz te napake vsi v klubu nekaj naučili in da je v prihodnosti ne bomo več ponavljali," je po izreku kazni dejal brazilski napadalec, ki so ga samo dan pred tem na njegovem domu obiskali vlomilci, zato se je z družino na kratko preselil v enega izmed hotelov v središču Liverpoola.

"Ker je bil Firmino zaradi tega incidenta s strani kluba že kaznovan, odvzeto vozniško dovoljenje ne bo vplivalo na njegovo igranje za prvo ekipo. Menimo, da je bil to osamljen primer, vseeno pa se bomo z igralcem še dodatno pogovorili o tej zadevi in o nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola," pa so sporočili iz vodstva kluba.

Značke: firmino, liverpool

Članki iz rubrike