stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 15.02.2017 08:51:36

Zdaj je znano: Koliko je Manchester United res ponudil za Thomasa Müllerja?

vszi
V obeh zadnjih poletnih prestopnih rokih bi moral biti velika okrepitev Manchester Uniteda. Toda Thomas Müller je zdaj tako daleč od tega, da bolj ne bi mogel biti.

Govorilo se je o gromozanskem znesku, a ker to nikoli ni bilo razkrito, nihče ni verjel, da je United sploh poslal ponudbo na sedež Bayerna. Toda to je zdaj zanikal eden od finančnih partnerjev bavarskega velikana Jan-Christian Dreeson.

Ko so le-tega vprašali, če je prišla res ponudba v vrednosti 100 milijonov evrov, je le odvrnil: "Bila je v tem rangu, da," je za Sport Bild spregovoril gospod, ki je nato dodal še, kaj se je dogajalo po prejetem faksu. 

"Prišel je faks iz Anglije, toda za nas prodaja Thomasa Müllerja ni prišla v poštev. Nikoli nismo o tem razpravljali. Če našemu moštvu igralec ustreza, ga za nek kratkotrajni dobiček ne bomo prodajali. Bili bi neumni, če bi s tem postali slabša ekipa."

Zdaj je zadeva zelo drugačna. Thomas Müller ima v tem trenutku na svojem računu zgolj en prvenstveni zadetek, igra vse bolj redko. Od podobe, ki jo je kazal na svetovnem prvenstvu leta 2010 in 2014 pa je tako daleč oddaljen, da se zdaj zdi kakršnakoli ponudba zanj neobstoječa. Prvič v petih sezonah pa se bo očitno zgodilo, da Nemec ne bo presegel meje 20 zadetkov. 

Članki iz rubrike