podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 15.02.2017 16:53:37

Ko simulirajo še sodniki, je konec sveta blizu (video)

vszi
V angleškem ligaškem nogometu dvoboj med Sheffield Wednesdayjem in Blackburnom ne bi pritegnila veliko pozornosti. A če se sodnik na srečanju igra lastno igro ...

Ne skrbite, naslov ni dejansko stanje duha in prikaz rednega dogajanja na evropskih zelenicah, ampak je le prevod 'čivka' na Twitterju enega izmed zgroženih navijačev Blackburna nad odločitvijo in početjem sodnika srečanja Scotta Duncana.

Ta je v 86. minuti pokazal rdeč karton igralcu Blackburna Hopu Akpanu, potem ko je igralec sodnika narahlo potisnil. Kazen si je vsekakor zaslužil, toda kako je angleški sodnik vse skupaj odigral, je nevtralne navijače pahnilo v smeh, gostujoči pa so se zgražali nad početjem in ga označili za sramoto za sodniško organizacijo.

Vse skupaj si lahko ogledate in seveda sami presodite. Sodnika pa je rahel potisk res odnesel kar nekaj korakov nazaj. Nalašč, ali pa se v Akpanu skriva strašanska moč. Kakorkoli že, sodniška organizacija bo znova morala odgovarjati veljakom iz FA (Angleške nogometne zveze), ob novem nerazumljivem početju. Mimogrede, tekmo je Sheffield Wednesday na svojem igrišču proti Blackburnu dobil z 2:1. 

Članki iz rubrike