Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 23.02.2017 19:51:09

Hvala, ampak ne hvala

Reuters
Wayne Rooney bo ostal na Old Traffordu.

Angleški nogometni zvezdnik Wayne Rooney je danes končal namige, da bo on naslednji, ki ga bodo bogati kitajski klubi zvabili v svoje vrste. Napadalec Manchester Uniteda je zatrdil, da se povsem dobro počuti na Old Traffordu in da namerava tam tudi ostati.

Klubi iz najmočnejšega kitajskega tekmovanja super lige so v zadnjem času že sklenili nekaj odmevnih pogodb, vse bolj pogoste pa so tudi govorice o morebitnih prestopih zares največjih zvezd svetovnega nogometa, ki bi ob takšnih prestopih dobile vrtoglave pogodbe.

Del teh namigov je bil tudi Rooney, potem ko so njegovega agenta Paula Stretforda opazili na Kitajskem. Zdaj je nogometaš sam končal špekulacije. "Vesel sem in počaščen, da se drugi klubi zanimajo zame. A ostajam pri Manchester Unitedu," je v izjavi za javnost britanskim medijem sporočil 31-letnik.



Med kitajskimi klubi, ki naj bi pokazali zanimanje, so na Otoku največkrat omenjali Guangzhou Evergrande, Beijing Guoan, Jiangsu Suning in Tianjin Quanjian. Plača pa naj bi po ugibanjih otoških medijev znašala kar milijon dolarjev na teden.

"Upam, da bom še dolgo del te ekipe in da se bomo uspešno borili na vseh frontah. Prav zdaj klub doživlja vznemirljive čase in rad bi bil del tega," je še dodal.

Rooneyjeva pogodba z rdečimi vragi se bo končala sredi naslednjega leta.

Članki iz rubrike