sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
4 27.02.2017 08:19:10

Cristiano po kontroverzni poti do še enega rekorda (video)

Madridski Real se je v Villarrealu rešil proti rumeni podmornici, prste vmes pa je imela tudi sodniška odločitev, ki je znova šla na roke kraljevo belim.

Portugalec je ta konec tedna postal najboljši izvajalec enajstmetrovk v zgodovini španske lige. To mu je uspelo že 57. odkar je rdeče vrage zamenjal za kraljevo belo barvo. 

S tem je na lestvici prehitel še eno legendo Reala, in sicer Huga Sancheza, s katerim sta bila pred tem zadetkom poravnana na 56 golih. Mnogi so v šali zdaj Ronalda res označili za 'Penalda', toda to ne v ravno slabem kontekstu.

Slabši je kontekst dosojene enajstmetrovke, ki je bila znova malce privlečena za lase. Real je bil do takrat v težavah, potem pa je ena zelo stroga odločitev sodnika tehtnico prevesila na njihovo stran. V posnetku si jo seveda lahko ogledate.

Ronaldo seveda ni kriv, da dobi toliko priložnosti z najstrožje kazni in je ponujeno izkoristil ter postal najboljši strelec iz enajstmetrovk. Konec koncev moštva potrebujejo nekoga, ki te strele hladnokrvno izkoristi. 

Na lestvici najboljših izvajalcev v Španiji je zdaj tako Ronaldo sam pred Sanchezom, ki nikoli ne bo več zadel, za njim pa sta Ronald Koeman (45) in Luboslav Panev (44). Edini še aktivni v prvi peterici je Lionel Messi, ki jih ima na svojem računu 43.

Članki iz rubrike