Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 17.03.2017 18:24:12

Vratarska legenda: Milanov fenomen Donnarumma je že Juventusov! Naj vam povem ...

V Italija je kot strela z jasnega udarila trditev, ki je dvignila ogromno prahu.

Stefano Tacchoni je nekdanji vratar Juventusa, ki je v majici tega kluba zbral kar 254 nastopov in še vedno odlično pozna dogajanje znotraj stare dame. Zato so njegova zagotovila udarila toliko močneje. In to kakšna zagotovila!

V zadnjih dneh se je ogromno govorilo o tem, da je 18-letni vratarski fenomen Gianluigi Donnarumma s poljubljanjem Milanovega grba po derbiju z Juvetusom napovedal zvestobo svojemu klubu. Predvsem pa, da je izključil možnost prestopa v Torino, ki so mu ga prerokovali mnogi.

"Tu ni več prostora za če in ali, Donnarumma je že Juventusov, te stvari so že dogovorjene in že odločene. V javnosti tega ne ve nihče, toda tako je," pa o tem trdi Tacchoni, ki trdi, da pozna celotno ozadje zadeve.

"Seveda bo podpisal novo pogodbo z Milanom, toda pogodbe danes ne pomenijo nič več, poljubljanje grba prav tako ne. Vlada denar in tega ima Juventus. Fantov zastopnik je Mino Raiola, ki ga prav tako vodi denar in ki bo preprosto rekel 'gremo'," je še poudaril.

S svojimi izjavami je seveda "zažgal" splet; na eni strani so jih navijači Juventusa vzeli za suho zlato, na drugi strani navijači Milana nasprotujejo v nejeveri in strahu. Sami se odločite, na kateri strani ste.  

Članki iz rubrike