Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.03.2017 11:34:12

Posebno letalo za Brazilca

Danes ponoči bo Brazilija igrala tekmo južnoameriških kvalifikacij za SP, igralci pa bodo morali zelo pohiteti domov, saj jih konec tedna že čakajo tekme v evropskih ligah.


Liverpool se v premier ligi bori za mesta, ki vodijo v ligo prvakov, v soboto (že ob 12.30) pa Rdeče čaka mestni derbi z Evertonom, ki je vselej zelo pomemben. Zato so se lastniki Liverpoola (Fenway Sports Group) odločili, da najamejo zasebno letalo, ki bo iz Sao Paula v Liverpool pripeljal oba brazilska zvezdnika Redsov Philippeja Coutinha in Roberta Firmina. Razlog je seveda, da sta med tekmo Brazilije in Liverpoola vsega dva polna dneva. Z zasebnim letalom bosta Coutnho in Firmino lahko na treningu Jürgen Kloppa že v četrtek.
V preteklosti je klub z Anfielda sodeloval z drugimi moštvi (PSG, City...), da so si delili stroške letala za brazilske igralce, ki so jih hoteli čim prej spraviti v Evropo. Tokrat temu ne bo tako, ali se bo strošek za zasebno letalo izplačal, pa bomo videli v soboto, če bo Liverpool premagal mestnega tekmeca.

firmino coutinho



Zanimanje za Sakhoja
Crystal Palace si želi, da bi poleti podpisal stalno pogodbo s francoskim branilcem Mamadoujem Sakhojem, ki zdaj igra v klubu kot posojen igralec Liverpoola. Toda zdaj sta bi si postavnega branilca v svojih vrstah želela tudi Southampton in Napoli. Southampton naj bi poleti prodal Virgila van Dijka, tako da bi dobil potreben denar za Sakhoja. Liverpool je za Sakhoja leta 2013 PSG-ju plačal 20 milijonov evrov, zdaj pa naj bi bila njegova cena okoli 25 milijonov evrov.

Značke: brazilija, liverpool

Članki iz rubrike