sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 21.05.2017 12:33:06

Fantastično! 40-letni Totti čudovito ogovoril 16-letnega nasprotnika: Čigav si? Jih hočeš deset? (foto)

Reuters
Septembra bo dopolnil 41 let, legendarni kapetan Roma pa se je na igripču srečal z nogometašem, ki jih še ni dopolnil 17. In to kako se je srečal?

"Čigav pa si ti? Koliko jih imaš, 12? Kaj delaš na igrišču," je Totti pristopil k nogometašu Chieva, 16-letnemu Emanuelu Vignatu. Povedano drugače, ko je Totti kot skoraj 25-letnik slavil naslov italijanskega prvaka z Romo, se soigralec Valterja Birse in Boštjana Cesarja sploh še ni rodil. 

Morda se vem legendin nastop na prvi pogled zdi grob, a je bil vse kaj drugega. Totti je zelo dobro vedel, kaj počne, talentiranega 16-letnika je posiakl namenoma in njegove besede so bile simpatična šala, pospremljena s simpatičnim rokovanjem. "Me veseli, sem Emanuele Vignato in kmalu bom 17," se je fant odlično znašel. 

totti

"Meni si vseeno videti 12," je nadaljeval Totti. "Tako kot moj najstarejši sin, tudi on je 12, podobna sta si." Nato pa je legenda predlagala nekaj, kar je nasmejalo vse na igrišče in pozneje, ko so izvedeli, tudi vse italijanske ljubitelje nogometa. "Hočeš deset mojih let? Tako bo za oba lažje," je dejal Francesco. 

Mimogrede, Roma je zmaga 5:3 in pritisnila na Juventus, Totti pa bo prihodnji teden odigral svojo zadnjo tekmo za Romo in morda zadnjo v karieri. 

Značke: totti, roma, chievo

Članki iz rubrike