sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 03.06.2017 10:49:15

Je res mogoče, da bo Dani Alves drevi odigral zadnjo tekmo v dresu Juventusa?

Dani Alves
Reuters
Veliki finale lige prvakov je vse bližje, a s tem tudi vse več vprašanj o prihodnosti enega največjih zvezdnikov Juventusa.

Pred začetkom sezone je zapustil Barcelono in dejal, da ima le eno željo, ko je govora o katalonskem velikanu: "Želim si, da bi jim bilo žal," je za številne medije pred finalom dejal Dani Alves. 

Bo morda žal tudi Juventusu? Vse več je namigovanj na Otoku, da bi utegnil izjemni desni bočni nogometaš prav tam nadaljevati svojo kariero. Tako poroča Daily Mail in navaja, da so Chelsea, Tottenham in Manchester City vsi zainteresirani za njegove usluge.

dani alves

Chelsea bi utegnil imeti težave, če se bo Barcelona podala v boj za Cesarja Azpilicueto, Tottenham pa bi utegnil ostati brez Kyla Walkerja, ki je želja številnih evropskih velikanov. Tottenham je menda na mizo Brazilčevih zastopnikov naslovil dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno, kar za 34-letnika pomeni veliko mero zaupanja. 

Ima pa Dani Alves vendarle vse v svojih rokah. Njegova zdajšnja pogodba namreč predvideva podaljšanje še za eno leto po določenem številu nastopov, a glede na to, da je to mejo že zdavnaj presegel, se na Otoku na veliko sprašujejo, zakaj se ni odločil za avtomatsko podaljšanje s staro damo iz Torina.

Članki iz rubrike