stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 28.06.2017 19:14:18

Kam bo šel Philippe Coutinho? Ga Barcelona ne želi več?

Odličnega napadalnega vezista Liverpoola Philippa Coutinha je na vsak način hotela Barcelona.

Toda kot kaže je trener Liverpoola Jürgen Klopp zahteval, da odlični brazilski napadalni vezist ostane na Anfieldu. Klopp je lastnikom dejal, da ne smejo prodati Coutinha, ki je bila najboljši igralec Liverpoola v pretekli sezoni. Za noben denar. Ni nam znano, koliko je sicer to pomagalo, toda kot kaže se je Barcelona, ki si je Brazilca najbolj želela v svojih vrstah, malce ohladila. Po poročanju angleškega časopisa Mirror naj bi se zdaj Barcelona obrnila proti vezistu francoskega PSG-ja Marcu Verrattiju, saj naj bi razumela, da je Coutinho nedosegljiv. Koliko to drži so seveda zgolj ugibanja, toda navijači Liverpoola so navdušeni, da naj bi Coutinho ostal »doma«. Napadalni vezist, ki je leta 2013 prišel iz Interja za 10 milijonov evrov, je v 182 tekmah za Liverpool dosegel 42 golov, samo v pretekli sezoni pa je na 36 tekmah dosegel 14 zadetkov.  
Barcelona išče zamenjavo za klubsko legendo Andresa Inesto in kot kaže je novi trener Ernesto Valverde bolj ogret za Verrattija kot za Coutinha.
Liverpool je do zdaj v klub pripeljal Egipčana Mohameda Salaha iz Rome (za 40 milijonov evrov), interes pa je pokazal še za Kylliana Mbappeja (Monaco), Nabyja Keito (Lepizig) in Alexa Oxlade-Chamberlaina (Arsenal).

Značke: liverpool, barcelona

Članki iz rubrike