Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 05.01.2015 11:53:48

Pričakujejo Zahovićev klic

Drago Wernig - TAKA
Domžale so potrdile prihod Dejana Trajkovskega, hkrati pa pojasnile, kaj se dogaja z odhodom Erika Janže v Maribor.

Erik Janža je dogovorjen z Mariborom, Dejan Trajkovski z Domžalami, toda za zdaj stvari stojijo tako, da bosta oba prestopa izvedena šele po koncu sezone. Tedaj bosta nogometaša prostih rok in nihče več jima ne bo mogel "nagajati". No, morda pa bo dvojne selitve prišlo že januarja. To bi bilo zagotovo v interesu in obeh klubov in obeh nogometašev, v Domžalah pa so ob potrditvi podpisa pogodbe s Trajkovskim za tri leta pojasnili, kje se zapleta.


"Zamenjava igralcev bi bila verjetno smiselna za oba kluba, slovenski nogomet in predvsem za oba mlada igralca, ki potrebujeta čim več tekem na najvišji ravni. Po drugi strani pa se je potrebno zavedati, da Erik še vedno spada pod sistem nadomestil po pravilnikih Nogometne zveze Slovenije, medtem ko je Dejan to starost že presegel in poleti prihaja popolnoma brez nadomestila. Pričakujemo napovedani klic iz Maribora na to temo in smo pripravljeni na dogovor, ki bi bil v interesu vseh," je za uradno spletno stran Domžal povedal športni direktor Matej Oražem.

Ob tem dodajmo, da so ob Kamniški Bistrici razkrili, da se bodo začetka priprav udeležili tudi nogometaši, ki prihajajo na preizkušnjo: Grka iz Asterasa Georgios Kiriakopoulos (bočni branilec) in Georgios Tsoflios (napadalec), Romun iz švicarskega Wila Andrei Blejdea (napadalec), Francoz Yann Mvita Nkelu (napadalec) in reprezentant Antigue in Barbude John Jorrin (krilni napadalec), ki je kot mladinec igral za Aston Villo, profesionalno kariero pa začel pri Leicester Cityju.

Članki iz rubrike