sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 06.01.2015 16:43:46

O konkretnih imenih še nič

Nikola Miljković
Zimski premor je končan in prvoligaši začenjajo priprave na spomladanski del sezone.

Zmaji, ki so bili v zadnjih tednih zagotovo  vsaj malce nejevoljni, saj so s slabšim zaključkom jesenskega dela pokvarili svojo uvrstitev in povečali zaostanek za vodilnimi Domžalami, bodo začeli trenirati čez dva dni.

V njihovem gnezdu se obetajo številne spremembe, Filip Valenčič je že zapustil Stožice, sledilo bi mu lahko še nekaj nogometašev, tudi tistih, ki so imeli v preteklosti najpomembnejše vloge. Bobanu Joviću in Niku Omladiču poleti poteče pogodba, prvi ima na mizi zelo konkretno ponudbo poljskega velikana Wisle, tudi za drugega so zanimanje pokazali nekateri tuji klubi.



Odšel bi lahko tudi prvi zvezdnik zeleno-belih Andraž Šporar, toda Olimpija za svojega najboljšega strelca za zdaj zahteva preveč denarja. Obetajo se tudi prihodi, a športni direktor Milenko Aćimović o konkretnih imenih še ne želi govoriti.

Je pa za klubsko spletno stran spregovoril trener Darko Karapetrović, ki je pred začetkom priprav dobro razpoložen. "Kar je bilo, je bilo. Zanima nas pogled v prihodnost in ta je obetajoča. Imamo kar nekaj razlogov za optimizem in vero v še uspešnejši spomladanski del sezone," je dejal strateg zmajev in nadaljeval: "Vsaka tekma bo izjemnega pomena. Borili se bomo za najvišja mesta, to mora biti cilj Olimpije pred vsako sezono. Seveda so mogoča tako pozitivna kot negativna presenečenja, toda imamo začrtano pot, po kateri želimo priti do uspešnega zaključka. Upam, da so si fantje uspeli odpočiti, pričakujem pa, da bodo na prvi trening prišli s solidno 'podlago', saj jih čaka peklensko pripravljalno obdobje."

Članki iz rubrike