Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

liz
liz
0 26.01.2015 20:16:05

Celjani v Istro z novim napadalcem?

vszi
Nogometaši Celja se jutri odpravljajo na priprave v hrvaško Istro.

Trener Simon Rožman bo svoje varovance za pet dni odpeljal v Novigrad, kjer bodo na naravni travnati površini opravili sedem treningov in poleg tega odigrali še dve prijateljski tekmi. Prva bo na sporedu v četrtek, ko jim bo nasproti stal Osijek, ki na lestvici hrvaškega prvoligaškega tekmovanja zaseda predzadnje mesto, v soboto pa se bodo pomerili še z vodilnim drugoligašem iz Krškega.

V začetku februarja se bodo Celjani še enkrat vrnili v Istro, le da jih bo takrat gostil Umag.

"Dosedanji del priprav je šel po načrtu. Igralci so zdravi, motivirani in željni trdega dela. Na tem mestu bi se zahvalil tudi vodstvu kluba, ki nam je omogočilo dve začasni selitvi v Istro, kjer bomo lahko trenirali na naravni zelenici. Verjamem, da bomo dodobra izkoristili ponujene pogoje in da se bomo domov vrnili še bolje pripravljeni. Zadnji teden prestopnega roka pa bo minil tudi v pričakovanju prihoda enega ali dveh novincev," je pred odhodom dejal trener Rožman.



Zadnji novinec med grofi naj bi danes postal hrvaški napadalec Ivan Lendrić, ki je prvi del sezone igral za italijanskega tretjeligaša Südtirol. Če se spomnite, je od tam pred začetkom sezone v mesto ob Savinji prišel Valon Ahmedi, ki se je jeseni izkazal za odlično okrepitev.

Morda bo tako tudi z nekdanjim upom splitskega Hajduka, ki je za Südtirol nastopil na štirinajstih tekmah in bil s štirimi doseženimi zadetki drugi strelec moštva.

Triindvajsetletni Splitčan je igral še za Zrinjski (BiH), Zulte Waregem (Bel), zagrebško Lokomotivo in Kapfenberg (Avt).

Članki iz rubrike