stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 27.01.2015 00:56:13

Gripa jih je obšla, Zvezda na Bonifiki

Nikola Miljković
Alen Ščulac je z dozdajšnjim potekom priprav zelo zadovoljen, kmalu bo moral seznam igralcev nekoliko skrčiti.

Koprčani so pred četrto prijateljsko preizkušnjo. Po uspehu proti Rijeki, remiju s Triglavom in zmago nad Šenčurjem čaka danes Alena Ščulca in njegove varovance dvoboj z beograjsko Crveno zvezdo, ki končuje priprave na Obali. Slovensko-srbski obračun na Bonifiki se bo začel ob 17. uri.

Današnja prijateljska tekma Koper – Crvena zvezda se bo na Bonifiki začela ob 17. uri. Vstopnina je osem evrov, imetniki letnih abonmajev in otroci imajo prost vstop.

"Vse je v najlepšem redu," je dozdajšnji potek priprav ocenil trener Kopra. "Fantje delajo zelo dobro. Nedelja je bila prosta, da so se malce spočili in si nabrali novih moči, v ponedeljek smo znova opravili dva treninga. Vadili bomo tudi danes dopoldne, popoldne je na sporedu naslednja prijateljska preizkušnja," je nadaljeval Alen Ščulac. 

Atraktivna prijateljska preizkušnja. Na Bonifiki bo gostovala beograjska Crvena zvezda, ki je na pripravah na Obali in je medtem izgubila slovenski pridih, rdeče-beli z Marakane, ki se utapljajo v milijonskih dolgovih, so do zdaj merili moči z dvema slovenskima drugoligašema. Najprej so bili s 3:0 boljši od Tolmina, v soboto so s 3:1 ugnali Ankaran Hrvatine, med strelce se je vpisal tudi nekdanji Domžalčan Joshua Parker

"Dejan Peševski je zanimiv igralec. O tem, ali bo ostal z nami, se bomo odločili po tekmi s Crveno zvezdo. Tudi v luči tega, da imamo v svojih vrstah veliko mladih igralcev."

ALEN ŠČULAC

"Pomerili se bomo z nekdanjim evropskim prvakom, s klubom velikega imena. Pričakujemo, da se bo zbralo lepo število gledalcev, tako kot se je proti Rijeki, in da bo ozračje temu primerno. Glede tekmovalnosti tekmi kakšne posebne pozornosti vendarle ne posvečamo, v tem obdobju so pomembnejše druge zadeve. Predvsem delo, veliko dela, vendar je hkrati popolnoma jasno, da se bomo potrudili po najboljših močeh, da bi se predstavili v čim boljši podobi. Če bo rezultat ugoden, toliko bolje. Vsaka zmaga pomeni dodatno motivacijo za še bolj zagnano delo," pravi koprski trener, ki je zadovoljen, ker večina igralcev vadi brez težav.

"Glede na to, da je vse naokrog prisotna gripa, je odlično, da nas je na Bonifiki vsaj za zdaj obšla, in močno verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Prav tako je razveseljivo, da Matej Palčič, Denis Halilović in Miha Gregorić dobro okrevajo in bodo kmalu znova pripravljeni na največje napore. Morda bo Halilović priložnost dobil že proti Zvezdi, Palčič in Gregorič bosta bržčas nastopila 31. januarja, ko bomo merili moči s Hajdukom," je pojasnil Alen Ščulac.

831-8-palcic gw
Grega Wernig

Koprčani bodo celotne priprave opravili v domačem okolju, kar je logično. "Na voljo imamo izjemne pogoje, povrhu še srečo z vremenom," je pristavil prvi mož strokovnega vodstva rumeno modrih.

"Prav tako je razveseljivo, da Matej Palčič, Denis Halilović in Miha Gregorić dobro okrevajo in bodo kmalu znova pripravljeni na največje napore."

ALEN ŠČULAC

Koprčani so do zdaj dobili štiri okrepitve.  Vrnila sta se Vasja Simčič in izkušeni hrvaški vezist Ante Tomić, nova obraza sta mladi reprezentant Bosne in Hercegovine Amar Rahmanović, ki je prišel iz hrvaškega prvoligaša Istre, in 31-letni ter 190 centimtrov visoki napadalec Sead Hadžibulić, ki je prišel iz Novega Pazarja.

Na preizkušnji je še vedno obetavni Makedonec Dejan Peševski. "Je zanimiv igralec. O tem, ali bo ostal z nami, se bomo odločili po tekmi s Crveno zvezdo. Tudi v luči tega, da imamo v svojih vrstah veliko mladih igralcev, ki se iz dneva v dan dokazujejo," je pristavil Alen Ščulac, ki preizkuša tudi znanca s slovenskega prvoligaškega prizorišča Erika Salkića in Miho Kokola: "Jasno je, da bomo morali zelo kmalu skrčiti seznam igralcev in določiti zasedbo, s katero bomo krenili v nadaljevanje sezone."

831-8-stromajer simcic ap
Arsen Perić

Članki iz rubrike