zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
0 06.02.2015 12:39:12

Zakaj je Elsner povzdignil glas?

Grega Wernig
Trener Domžal o remiju s praško Slavio in kritikah, ki jih je po prihodu v Turčijo namenil svojim varovancem.

Domžalčani so se na prvi prijateljski preizkušnji na pripravah v Turčiji pomerili s praško Sparto, s češkim prvoligašem so se razšli z izidom 1:1 (1:0). Že v drugi minuti je mrežo zatresel Veljko Simić, tekmeci so za končni izid zadeli v izdihljajih dvoboja.


"Proti kakovostni ekipi smo prikazali veliko dobrega, čeprav smo bili na trenutke tudi v težavah. Predvsem v zadnjih dvajsetih minutah prvega polčasa, ko smo malce izgubili nadzor nad tekmo. S preostalim delom smo opravili zelo dobro. Ob tem velja dodati, da smo še naprej v težkem ritmu treningov, tako da so bili padci osredotočenosti, ki so nasprotniku omogočili, da nam povzroča preglavice, pričakovani. Kljub temu je celotna slika dobra," je po uvodnem turškem dvoboju med drugim povedal Luka Elsner, ki je po prvem delu priprav marsikoga presenetil s kritikami na račun svojih varovancev zaradi premajhne delovne vneme.

Opozorila so zalegla: "Fantom sem dejal, da je popolnoma v redu, da smo kritični in da vsak dan in na vsakem treningu iščemo poti, kako postati boljši. Po drugi strani pa je povsem jasno, da razvoj nikoli ni linearen, ampak je sestavljen iz različnih korakov. Prišli smo do trenutka, ko sem ocenil, da malce stagniramo in prav v tem položaju moramo z vztrajnostjo in potrpežljivostjo prebiti led ter narediti korak naprej. Na igrišču na trenutke že kažemo obrise tistega, kar želimo v postati."

POŠKODOVAN TUDI MOREL
Nekaj nejevolje povzročajo poškodbe. Vratar Dejan Milić si je zlomil roko, skupil jo je tudi Benjamin Morel, ki je dobil močan udarec po prstih na nogi. Prvi pregled v bolnici v Antalyji na srečo ni pokazal nobenih zlomov, a bo moral zvezni igralci nekaj dni nameniti strogemu počitku.

Danes popoldne je na vrsti naslednja preizkušnja, na nasprotni strani bo bolgarski prvoligaš Černo More iz Varne.

Članki iz rubrike