oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ba
ba
0 03.03.2015 09:44:48

Volaš: Še bi jim vračal

Ni jih bilo malo, ki so dvomili. Oziroma niso bili prepričani o tem, ali je Maribor res potreboval vrnitev Daliborja Volaša.

Tudi zato je bil v sobotnem popoldnevu še posebej pod drobnogledom, predstavil se je v izjemni luči. Dvomljivcem je odgovoril s tremi goli in poskrbel za navdušenje pod Kalvarijo. Vijoličasti večni derbi pričakujejo z dobro energijo.

Najbrž si niti sam ni drznil pomisliti, da se bo "vnovični debi" razpletel, kot se je. S tremi goli, prvega se je veselil po zgolj dveh minutah in 50 sekundah. "Lepšega začetka si ne bi mogel zamisliti. Sem izredno vesel in ponosen zaradi rezultata ekipe, svojih treh zadetkov. Občutki so fenomenalni. Začelo se je po najlepšem scenariju, lažje je igrati, če zgodaj zabiješ gol. Agim mi je odlično podal in res mi ni bilo težko zadeti. Upam, da bom tako nadaljeval in vračal navijačem za izreden sprejem ob vrnitvi ter podporo," je Dalibor Volaš razumljivo zadovoljen.

Zmaga nad Gorico je vsekakor lepa napoved za derbi. Moramo dobro opraviti regeneracijo, se pripraviti na nasprotnika in tudi v sredo odigrati, kot zmoremo.

Zdi se, da se v Ljudskem vrtu počuti kot riba v vodi: "V Mariboru se res odlično počutim, tudi soigralci so me lepo sprejeli, tako da nisem imel težav s prilagajanjem, vključevanjem v ekipo. Trdo delo se je obrestovalo, naša igra je potrditev dvomesečnega dela na pripravah v Moravskih Toplicah, v Turčiji in v Ljudskem vrtu, kjer smo trenirali dvakrat na dan ter ustvarjali bazo za uspešno pomlad."

Za tri točke so zadeli vsi trije napadalci. "Odličen dosežek. Pri tem pa bi izpostavil Marcosa Tavaresa, ki je vstopil v zadnjih minutah tekme, takoj dosegel zadetek, odlično odigral. Vsem nam je lahko za zgled in je povsem zasluženo osvojil naziv Vijol'čni bojevnik," pravi primorski napadalec, ki ga nadvse veseli spoznanje, da se je na tribunah zbralo dobrih štiri tisoč gledalcev. "Odlično, bil je kar dolg premor. Menim, da so lahko uživali v tekmi, videli so šest zadetkov, in upam, da bodo prihajali tudi v prihodnje."

845-4-volas dw
Drago Wernig - TAKA
Številni se bodo jutri gotovo odpravili v Ljubljano, v Stožicah se bo zgodil večni derbi. "Zmaga nad Gorico je vsekakor lepa napoved. Moramo dobro opraviti regeneracijo, se pripraviti na nasprotnika in tudi v sredo odigrati, kot zmoremo."

Zmanjšan zaostanek za vodilnimi Domžalami najbrž pomeni dodatno energijo. "Verjemite mi, da se s tem ne obremenjujemo. Osredotočeni smo le na svoje naloge, na naše tekme, vsako si prizadevamo odigrati na čim višji ravni in tako bo tudi v prihodnje," pravi Dalibor Volaš.

Članki iz rubrike