rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ro
ro
0 26.04.2015 10:45:32

Elsner: Remi z občutkom zmage

Grega Wernig
Tako kot se med seboj razlikujejo zmage in porazi, se tudi neodločeni izidi. Domžalčani so v Areni Petrol ostali neporaženi kljub dvema izključitvama, zadovoljstvo je bilo temu primerno.

Domžalčanom se je v knežjem mestu taktični načrt hitro porušil. Kenan Horić je moral zaradi dveh rumenih kartonov že v 35. minuti predčasno z igrišča, enajst minut pred koncem rednega dela je Damir Skomina z drugim rumenim opozorilom kaznoval še Rudija Vancaša Požega, toda mreža dvakratnih prvakov je ob fanatičnem pristopu kljub temu ostala nedotaknjena. Za veliko točko.

"Fantje so se v garderobi veselili, kot da bi zmagali. Tudi občutek je dejansko tak, saj smo v zahtevnih pogojih osvojili točko, ki že sama po sebi ne bi bila neuspeh na gostovanju v Celju. Za nas je zelo pomembna, če ne celo odločilna za nadaljevanje sezone. Karakterno smo dokazali svojo moč in tudi v točkovnem smislu smo zadržali določeno prednost. Fantom iz srca iskreno čestitam, saj so pokazali neverjetno požrtvovalnost, solidarnost in moštveni duh, zato nas je na trenutke nagradila tudi sreča. Boj je bil do konca neizprosen in prepričan sem, da nam bo ta tekma ogromno pomagala za nadaljevanje sezone," je bil zadovoljen Luka Elsner.

klemencic vuk gw
Grega Wernig
Odziv ekipe ga po pokalnem izpadu ni presenetil: "Vselej sem imel zaupanje v svoje igralce in kolektiv. Verjel sem, da smo še vedno ambiciozna ekipa in da so igralci visoko motivirani v želji, da dosežejo tisto, kar jim ponuja prvenstvo. Prepričan sem bil, da bomo vsaj iz tega vidika v nadaljevanju sezone dobri. Marsikaj smo se naučili iz storjenih napak, zato je po celjski tekmi moje zaupanje v ekipo še večje. V prihodnost zrem zelo optimistično."

Članki iz rubrike