benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

rb
rb
0 05.06.2015 10:58:35

Bo tresel Krstanović?

Reuters
Na Bonifiki so še naprej zelo dejavni. Praktično ne mine dan, da kanarčki ne bi razkrili kakšne kadrovske spremembe. Najbolj sveža je povezana z vrnitvijo Daliborja Radujka, a najbolj vroče informacije menda šele pridejo na vrsto.

Koprčani nadaljujejo sestavljanje igralskega mozaika za prihodnjo sezono, dogajanje ostaja razgibano. V preteklih dneh so bili aktualni odhodi, nekdanji kanarčki so postali Sead Hadžibulić, Nenad Srečković, Dejan Peševski in naposled tudi Miha Kokol, medtem pa so kanarčki razkrili tudi prvo novo moč. Oziroma staro in nadvse preverjeno.

sreckovic ap
Arsen Perić

Po izteku pogodbe z velenjskim Rudarjem se je po petih letih na Obalo vrnil izgubljeni sin Dalibor Radujko, ki bo zagotovo predstavljal pomembno okrepitev. V pravkar končani sezoni je za knape odigral 30 tekem in dosegel štiri gole, vsega skupaj je doslej na prvoligaškem prizorišču v dresih Kopra, Olimpije in Rudarja zbral že 211 nastopov in se 32-krat vpisal med strelce. Poskušal je tudi v tujini, vendar se zgodba z Iraklisom ni razpletla po njegovih željah.

Že nekaj dni je aktualen prihod Branislava Jankovića, toda črnogorski reprezentant, ki je po sporu z vodstvom Grblja prost brez odškodnine, pogodbe še ni podpisal. »Kot sem že povedal, ima še nekaj ponudb in obvestil nas je, da si je vzel še nekaj dodatnega časa za razmislek,« pravijo na Bonifiki, kjer se ozirajo tudi po kakovostnem napadalcu.

928-4-guberac nm
Nikola Miljković

Predsednik Ante Guberac o imenih noče govoriti, a naši viri so nam prišepnili, da naj bi Koprčani navezali stik z izkušenim strelcem Ivanom Krstanovićem ter da obstaja kar precejšnja verjetnost sodelovanja.

Gre za 32-letnika iz Tomislavgrada, ki je doslej na hrvaškem prvoligaškem prizorišču pustil globok pečat. Najprej je blestel v dresu Zagreba, nakar ga je v svoje vrste privabil Dinamo, za katerega je odigral 44 tekem in dosegel 17 golov, preteklo sezono pa je začel pod vodstvom Matjaža Keka na Kantridi in jo končal v Zadru, ki mu je po zimski prekinitvi pogodbe z Rijeko poskušal pomagati pri ohranitvi prvoligaškega statusa.

928-4-3koper nm
Nikola Miljković

Igorju Štimcu in njegovim varovancem ni uspelo in 196 centimetrov visoki napadalec zdaj kakopak išče nove izzive. Jih bo našel na Bonifiki? Trener Rodolfo Vanoli bojda vztraja pri tem, da potrebuje igralca z ravno takšnimi sposobnostmi.

Članki iz rubrike